Facebook rovataink indultak

Új sorozatokat, állandó rovatokat indítottunk Facebook oldalunkon. Ezentúl a hét kiemelt napjain keressétek bejegyzéseinket, amelyekben a Teremtőről, a teremtett világról és az abban elfoglalt helyünkről lesz szó különböző megközelítésekben. Egy-egy felvillanó képmeditáció, gondolatfoszlány, imádság, melyekben közösek lehetünk. Hozzáállásunkról, gondolatainkról, gondjainkról, kérdéseinkről, fohászainkról, reményünkről nektek, veletek. Kapcsolódjatok, tartsatok velünk, írjatok nekünk, osszátok meg Ti is gondolataitokat: @araratteremtesvedelem

Kedd – #zöldlapotkaptál

Ha a piroslap kiállít a játékból, akkor a zöldlap pályára állít, ugye? Az igéslapok és képeslapok  között félúton, egy kicsit azok mintájára készülnek a Zöldlapok, melyekkel keddenként lepünk meg titeket. Ezek a rövid képmeditációk közelebb vihetnek a Teremtőhőz és a teremtett világhoz. Küldj Zöldlapot ismerőseidnek, oszd meg másokkal is!

Csütörtök – #széljegyzet

A szél arra fúj, amerre akar, hallod zúgását, de nem tudod, honnan jön vagy hova megy… Széljegyzet rovatunkban egy-egy rövid gondolatot, meditációt olvashattok csütörtökönként. A rovat szerzői kérdéseiket, gondolataikat, megszólító élményeiket osztják meg mindannyiunkkal, hogy egy kicsit közösen a teremtésvédelemről elmélkedjünk. Egy friss szellő, egy fuvallat, amely arra fúj amerre akar. Ha elindított benned valamit, szólj hozzá bátran!

Vasárnap – #forrásvíz

Ahogy a szarvas a hűs forrásvízre, úgy szomjazik a mi lelkünk is az Istennel való találkozásra. Vasárnaponként Forrásvíz rovatunk erre a találkozásra hívogat Benneteket egy-egy rövid imádságra, töltekezésre, elcsendesedésre szánt szavakkal.