Teremtés heti rendezvények országszerte

Az Ökumenikus Teremtésvédelmi Munkacsoport által közzétett ‘Teremtés hete közös ünneplése’ felhívásra, a járványhelyzet bizonytalanságai ellenére is szép számmal érkeztek esemény regisztrációk. Összesen 31 közösség osztotta meg teremtés heti alkalmának hírét velünk.

Az összefogás keretében 74 egyházi és civil közösség ünnepelt közösen és a hét folyamán 35 esemény valósult meg országszerte.

Az evangélikus gyülekezetek és intézmények kiemelkedő számban képviselték magukat, összesen 15 közösség jelentkezett egyházunkból. A jelentkezők között, az egyházközségek mellett, voltak evangélikus nevelési és oktatási intézmények is, illetve volt diakóniai intézmény is. Az evangélikus Ararát Teremtésvédelmi Munkaág 11 közösség részére biztosított támogatást programjai megvalósításához.

A teremtés heti rendezvényekről híradásokat, képeket nem regisztrált alkalmakról is lehet küldeni nekünk, várjuk mindenkinek híreit szeretettel az arterm (@) lutheran.hu e-mail címen. A beérkezett beszámolókat a facebook oldalunkton tesszük közzé:
https://www.facebook.com/araratteremtesvedelem/

Köszönjük mindenkinek a Teremtés hete közös ünneplését!

Teremtés hete a Budapest-Józsefvárosi Evangélikus Egyházközségben.