FishBanks

A Tenger Urai – FishBanks ökoszimulációs közösségi társasjáték

*A 2022-i évi, gyulai Szélrózsa Evangélikus Ifjúsági Találkozó öko-sátrának hivatalos programja.

Gyere Szélrózsára és vegyél részt a FishBanks ökoszimulációs játékunkon 2022. július 15-én, pénteken délelőtt 10 órától kezdődően az öko-sátorban.

“Azután megáldotta őket Isten, és ezt mondta nekik Isten: Szaporodjatok, sokasodjatok, töltsétek be a földet, és hajtsátok uralmatok alá! Uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain és a szárazföldön mozgó minden élőlényen!” (1Móz 1,28) 

Hogy sikerült végrehajtanunk az isteni parancsot? Milyen gazdái lettünk a Földnek, a tengereknek? Hogyan uralkodunk a tenger halai, az ég madarai és minden állat fölött? Játsszuk el együtt az élet játékát! Ez a halászati társasjáték megmutatja a jelenleg fennálló gazdasági rendszer működését és a szimuláció segítségével belehelyezhetjük magunkat egy halászati vállalat vezetőinek helyébe. Készen állsz a kihívásra? 

A játékot maximum 6 csoportban lehet játszani, a csoportok pedig 4-8 fősek. Így az első 30-35 jelentkező tud részt venni aktívan a játékban.

A játék teljes ideje 2 és fél óra hosszú, beleértve szabályok elmagyarázását, magát a játékot és az arról való beszélgetést a végén. Érdemes rászánni ezt az időt, mert különleges tapasztalattal gazdagszik az, aki ezt egyszer kipróbálja.

Kérjük, hogy pontosan érkezzetek, mert időben el kell kezdenünk!

A játékot szakképzett játékmester, Kükedi Zsolt vezeti.

Jelentkezem résztvevőnek a játékba – klikk ide!

Meghívnád a barátaidat, ismerőseidet is? Itt találod az esemény plakátját: